У мережі з’явилися фото нового Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander 2022 знаходиться в третьому поколінні цілих дев'ять років, але незабаром автомобіль нового покоління нарешті дебютує.

0
3000

Зовнішній вигляд Mitsubishi Outlander, як і раніше, буде в строгому стилі, але передня частина помітно змінилася, передає “kfz10.de”.

Наслідуючи приклад молодших позашляховиків ASX і Eclipse Cross, новий Mitsubishi Outlander отримав багаторівневу оптику.

Основні блоки фар нового Mitsubishi Outlander розміщені в бічних нішах бампера, а над ними встановлені окремі вузькі секції з ходовим світлом і вказівником напрямку руху. Це розташування, як повідомляється, забезпечує кращу видимість для водіїв та пішоходів.

Мультимедійний екран, прикріплений до верхньої частини панелі, виконаний у форматі окремого планшета. Його діагональ у дорогих комплектаціях становить дев’ять дюймів, у тих, що дешевші – сім.

Комбінація приладів Mitsubishi Outlander аналогова (з циферблатами та 7-дюймовим дисплеєм посередині) або повністю цифрова (розмір 12,3 дюйма), залежно від рівня оснащення.

Дорогі версії мають 10,8-дюймовий проекційний екран.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!