Відомі європейські цінники на нову Toyota bZ4X

2022 року модель з'явиться на ринку Великобританії.

0
228

Перший повністю електричний кросовер Toyota bZ4X надійде у продаж у Великій Британії у 2022 році. Автомобіль пропонуватиметься у трьох комплектаціях за ціною від 42 000 фунтів стерлінгів, що відповідає сумі 1,7 мільйона гривень. На старті продажів клієнтам марки буде доступна додаткова комплектація Premiere Edition.

Базова версія Toyota bZ4X Pure пропонуватиметься з переднім приводом, одним електромотором на 201 к.с. та батареєю на 71,4 кВт/год, яка забезпечить запас ходу 450 кілометрів.

Комплектація Motion дозволить клієнтам вибрати передній чи повний привід, при цьому потужність обох версій буде однакова – 215 к.с. Таким чином, за 45 750 фунтів стерлінгів або 2 мільйона гривень покупець отримає передньопривідний кросовер з електроприводом задніх дверей, обігрівом передніх сидінь, бездротовою зарядкою для гаджетів, 20-дюймовими колісними дисками, розширеним пакетом систем безпеки та невеликим спойлером.

Нарешті, комплектація Vision відрізнятиметься 20-дюймовими колісними дисками, наявністю парктроників, оббивкою сидінь із синтетичної шкіри, вентиляцією передніх сидінь, обігрівом керма, доступом в автомобіль за допомогою смартфона та іншими функціями.

Що стосується обмеженої серії Premiere Edition, то за 51550 фунтів покупець отримає версію Vision з панорамним дахом, повним приводом і аудіосистемою марки JBL з дев’ятьма динаміками.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!