Нова Skoda Fabia вже доступна в Україні

0
130

Нова генерація Skoda Fabia з’явилась в конфігураторі офіційного дистриб’ютора марки в Україні та вже доступна для замовлення.

Четверте покоління Skoda Fabia було презентовано у травні 2021 року й вже у липні модель стала на конвеєр. У серпні стали відомими технічні характеристики «Фабії» та почались продажі в Європі.

Тим часом, як стало відомо Motorcar, перші комплектації моделі вже доступні й для замовлення в Україні.

Комплектації в Україні

На офіційному сайті марки в нашій країні тепер можна знайти нову генерацію хетчбека в комплектаціях Active, Ambition та Style. Проте двигун пропонується поки один – 1,0 MPI потужністю 80 к.с., що агрегується лише 5-ступеневою механікою.

Ціни на базову версію Active починаються від 409 258 грн, цінник Ambition стартує від 430 122 грн, а Style коштуватиме від 471 877 грн.

Як завжди, за доплату можна знайти чимало опцій, як пакет Simply Clever (5 586 грн), систему розпізнання втоми водія Driver Alert (1 397 грн) або панорамний скляний дах (21 785 грн).

Що відомо про нову генерацію?

Нове покоління «Фабії» побудовано на архітектурі MQB-A0, що дозволило додати моделі сучасні системи. У салоні вперше встановлюється віртуальна приладова панель на 10,25 дюйма. Також «Шкода» передбачила три мультимедіа з екранами на 6,5, 8 і 9,2 дюйма. Ще є клімат-контроль для двох зон, підігрів вітрового скла й керма та дев’ять подушок безпеки (в дорожчих версіях).

З асистентів доступні «автопілот», що вимагає наявності рук на кермі, екстрене автоматичне гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, пішоходів і велосипедистів, а також допомога при паркуванні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!