Названо 10 найпопулярніших автомобілів серед українців

0
134

В Україні продовжує зростати попит на автомобілі із пробігом. Обсяги продажів на вторинному ринку зростають уже кілька місяців поспіль. В середньому щомісяця в країні реєструється до 10 тисяч нових автомобілів і до 55 тисяч – уживаних.

Так, у матеріалі стверджують, що на сайті оголошень OLX в розділі «Авто» зараз опубліковано понад 112 тисяч пропозицій із вживаними автомобілями.

Найпопулярніші марки транспортних засобів:

Volkswagen, Ford, Opel, Mercedes-Benz, Renault, BMW, Skoda та Audi.

Варто відзначити, що з першого по третій квартал 2021 року на вторинному ринку було багато оголошень з автомобілями марки Nissan. Але в період із жовтня по листопад її впевнено обійшов бюджетний Daewoo.

Також у другому кварталі поточного року помітно зросла кількість пропозицій із «корейцем» Hyundai. Для порівняння, таких оголошень у жовтні-листопаді стало втричі більше.

Можна сказати, що українські автолюбителі масово перекинулися на вторинний ринок. Найпопулярніший ціновий діапазон знаходиться у межах 5 тисяч доларів.

В цілому рейтинг найбільш популярних автомобілів на сайті OLX можна представити у вигляді наступної таблиці:

При цьому пандемія призвела до підвищеного інтересу до пошуку в режимі онлайн. Карантинні обмеження та недобросовісні продавці практично звели нанівець популярність класичних авторинків.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!