Компанія Fiat представила новий фургон Fiat Scudo 2022

Новий фургон за технічними характеристиками нагадує Peugeot Expert, а його електрична версія e-Scudo без підзарядки проїде до 330 км.

0
422

Марка Fiat після входу до складу міжнародного автогіганта Stellantis вирішила спробувати свої сили у сегменті середньорозмірних фургонів. Так з’явився аналог Peugeot Expert – модель Fiat Scudo. На ринку новинці доведеться змагатися з Ford Transit Custom та Volkswagen Transporter.

Дизельний Scudo оцінюється мінімум в 2,8 млн. рублів, а ціни на електрокар e-Scudo починається від 3,8 млн. рублів. Новий Fiat Scudo побудований на архітектурі EMP2, як і Peugeot Expert. У цього “француза” новинка запозичила і дизелі. Найдоступніший фургон оснащується 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном з віддачею 99 або 118 к.с.

У зв’язку з ним працюють «механіка» на шість щаблів та система переднього приводу. Альтернатива – дволітрові дизелі на 143 к.с. або 178 к.с., що поєднуються з 8АКПП.

А ще автовиробник передбачив дві електричні силові установки, що працюють у тандемі з АКБ на 50 кВт/год або 75 кВт/год. Топовий варіант обіцяє далекохідність близько 330 кілометрів. Максимальна ціна на електрофургон біля 2 млн. гривень. А ось мотор у двох електричних версій з різним запасом ходу один – 134-сильний електродвигун.
А ще у Peugeot новий Fiat Scudo підглянув автоматичне розпізнавання дорожніх знаків, автономне екстрене гальмування, системи контролю смуги руху та моніторингу сліпих зон. За дизайном новий фургон повторює Peugeot Expert, крім решітки радіатора з іншим шильдиком та оригінальної оптики. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!