Nissan показала чотири автомобілі майбутнього

0
405

Nissan Ambition 2030 — нова стратегія автомобільної компанії, що розкриває основні плани. До 2030 року випустять 23 електрифіковані автомобілі, з яких 15 будуть повністю електричними.

Також компанія показала своє бачення транспортних засобів майбутнього.

Nissan заявляє, що орієнтується на екологічні та соціальні потреби клієнтів, тому збирається стати більш чистою і безпечною компанією, що підтримує інклюзивний світ. Керівництво концерну розраховує вийти на нульовий вуглецевий баланс до 2050 року, поступово впроваджуючи технології, які призводять до скорочення викидів вуглекислого газу.

Nissan Chill-Out — електричний кросовер наступного покоління на базі платформи CMF-EV з двомоторним повним приводом e-4orce.

Nissan Surf-Out — повнопривідний електричний пікап з багажником, що закривається. Наявність традиційних розеток дозволяє підключати до нього різні побутові прилади під час виїзду на природу.

Nissan Max-Out — електричний повнопривідний кабріолет, розрахований на двох осіб. Пасажирське сидіння може зміщуватися назад, даючи більше простору для відпочинку.

Nissan Hang-Out — компактний кросовер з просторим салоном, всередині якого можна влаштувати справжній кінотеатр, а чотири сидіння можна розвернути одне до одного для спілкування під час поїздки або відпочинку.

Для здійснення своїх планів Nissan має намір найняти понад 3000 нових співробітників.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!