Серійна версія Tesla Cybertruck: оприлюднені фото та відео

0
311

У мережі з’явилися фото та відео серійної версії електропікапу Tesla Cybertruck. Знімки було зроблено на полігоні компанії у Північній Каліфорнії, де новинка проходила випробування. Зйомка велася з дрону.

Про те, що знятий автомобіль це серійна версія вказують кілька факторів: наявність зовнішніх дзеркал заднього виду та склоочисник лобового скла.

Раніше Tesla повідомляли, що пікап Cybertruck отримає лазерні склоочисники, на які виробник вже отримав патент. Але, мабуть, щось змінилося і автомобіль отримав традиційнішу конструкцію.

Помітно й те, що цей екземпляр має велику панель на даху, а колеса одержали змінений дизайн. Також помітна модифікована головна оптика, яка є двома світлодіодними смужками.

Однак можна припустити і те, що пікап все ще знаходиться в стадії доведення. Раніше стало відомо, що серійна версія отримає ручки дверей, але на знятому прототипі їх немає.

Tesla Cybertruck вперше представили у 2019 році, але модель поки що так і не надійшла у виробництво. За останніми даними, пікап стане на конвеєр у 2023 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!