Новий Ford Bronco Raptor показали на бездоріжжі

0
264

Ford Bronco вже доступний не менш ніж у шести комплектаціях, деякі з яких орієнтовані на бездоріжжя, такі як Badlands та Wildtrak, але у 2022 році модельний ряд зростатиме ще більше із запуском Raptor.

Підігріваючи інтерес до новинки компанія випустила відеотизер, який дозволяє нам побачити і особливо почути, як Bronco Raptor 2023 долає спеціально побудовану трасу для бездоріжжя. Складається враження, що прототип оснащений бензиновим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом, будь то 3,0 або 3,5-літровий агрегат. Маскування трохи безглузде, оскільки цілком очевидно, що автомобіль набагато ширший і вищий, ніж звичайний Bronco.

Очікується, що цей авантюрний позашляховик їздитиме на стандартних 37-дюймових шинах, має потужніші розширювачі крил, не кажучи вже про модернізовану підвіску. Враховуючи, що 3,0-літровий EcoBoost видає 400 кінських сил у Explorer ST, а 3,5-літровий – 450 к.с. у F-150 Raptor, чекайте, що флагман Bronco завдасть серйозного удару разом з рештою механічних оновлень.

Вважається, що Ford продаватиме Bronco Raptor виключно з чотирма дверима, що не буде великим сюрпризом, оскільки всі прототипи, виявлені досі, характеризувалися практичнішим стилем кузова. Також на прототипі є наклейка з написом «Warthog», що викликає питання – це внутрішнє кодове ім’я чи окремий пакет?

Варто згадати, що у 2022 році планується вивести ще дві моделі Raptor. Ми говоримо про гарячо очікуваний F-150 Raptor R з потужним V8 для США і Ranger Raptor з бензиновим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом для всього світу. Щодо Bronco, Raptor не буде останнім доповненням до сімейства, оскільки є ознаки того, що гібридна версія також знаходиться на підході.

Тим не менш, ще більше оновлень для Bronco включатиме спецсерію Heritage Edition і вже анонсований Everglades із заводською лебідкою. Щодо пікапа, про який ходять чутки, згідно з останніми даними, він не очікується, тоді як проміжне оновлення нібито намічено на 2024 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!