Названі найкращі моделі автомобілів для суворої зими

0
492

Автофахівці перерахували моделі найкращих позашляховиків, які чудово підходять для суворих умов нашої зими.

Нива (LADA 4×4)

Цей автомобіль і дешевий і добре підходить для непрохідних доріг. Цей позашляховик є універсальною зброєю для боротьби з зимою, що має постійний повний привід та знижувальну передачу. У максимальній модифікації авто є і кондиціонер, і підігрів крісел. 

Renault Duster

Даний кросовер підвищеної прохідності вважається одним із бюджетних варіантів у своєму сегменті. “Дастер” – це улюблена багатьма машина, яка добре показує себе взимку. Повнопривідна модифікація відмінно витримує дорогу різної складності, не боїться заметів і льоду. 

Toyota RAV4

Брутальний позашляховик добре адаптується під різний тип дорожнього покриття. Дорожній просвіт у рестайлінговій версії було збільшено до 200 мм. Цей автомобіль називають кращим з точки зору безпеки та збереження своєї ціни. 

Volkswagen Touareg

У цьому автомобілі суміщені повний привід, і стильний дизайн. Бездорожні випробування автомобіль проходить на один раз. З найкращих зимових функцій Volkswagen Touareg – підігрів крісел водія та пасажирів, а також підігрів форсунок омивача. 

Toyota Land Cruiser 200

Land Cruiser буде чудовим вибором, оскільки підходить і для міста, і для бездоріжжя. У позашляховика значний вигляд, рамна конструкція, повний привід і нові електронні системи допомоги. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!