Кращий ніж у NASA: з’явилися фото футуристичного позашляховика Skoda

Запас ходу нестандартного електрокросовера становить 125 км.

0
814

Skoda презентувала свою найбільш нестандартну і футуристичну модель Luniaq. Саме так назвали проект місяцехода для обслуговування бази на супутнику Землі. Про це  повідомляє  профільний портал Motor1.

Новий Luniaq розроблений на замовлення Skoda стилістом Томасом Русеком із студії Xtend Design. Шестиколісний місяцехід розрахований на чотирьох осіб та побудований на платформі NASA MMSEV (вона раніше використовувалася при створенні кількох варіантів експериментальних місячних транспортних засобів).

По суті, це капсула на колесах із великим панорамним вікном та люком ззаду. У дизайні присутні елементи електрокросовера Skoda Enyaq.

Конструкцію Skoda Luniaq непогано продумали. Замість скла використаний спеціальний прозорий алюміній – він набагато міцніший і стійкий до пошкоджень. А прошарок із поліуретану захищає від сонячної радіації.

Огляд на всі 360 градусів покращує система камер.

Точні характеристики Skoda Luniaq не розголошують, але відомо, що електричні місяцеходи NASA MMSEV розраховані на навантаження 1000 кг і можуть розганятися до 10 км/год. Запас ходу складає 125 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!