Авто

Названо найкращі гібридні авто 2021 року

Share

Гібридна технологія допомагає автомобілістам заощадити на купівлі палива. Такі машини підходять для мешканців міста і для тих, хто їздить на невеликі відстані.

Експерти AutoExpress  склали  рейтинг найкращих гібридних автомобілів.

1. Mercedes C 300 e

Чисто електричний запас ходу гібрида майже 100 кілометрів, що є найкращою характеристикою у представницькому класі. Крім того, швидкісна зарядка на 55 кВт дозволяє заповнити 100% заряду лише за півгодини.

2. Toyota Yaris

Виробник упевнений, що автомобіль може їздити електрикою приблизно 80% часу в міських поїздках, а його швидкість перевищує 120 км/год.

3. Renault Captur

Останній Captur став вищим, довшим і ширшим у порівнянні зі старою моделлю, що робить його кращим сімейним міні-кросовером. Гібридна модель, що підключається, є лідером класу і доступна тільки в більш дорогих комплектаціях S Edition і RS Line.

4. Toyota Corolla

Хетчбек британського виробництва пропонується у варіантах об’ємом 1,8 та 2,0 літра, які автоматично перемикаються між двома джерелами живлення та використовують бензиновий двигун автомобіля для зарядки акумулятора.

5. Toyota Prius

Акумулятор ємністю 8,8 кВт·год заряджається приблизно чотири години від побутової розетки або дві з половиною години від настінної розетки. Експерти відзначають, що складна підвіска робить швидкісне керування більш комфортним і впевненим.

6. Skoda Octavia iV

Skoda заявляє, що запас ходу електрикою становить близько 55 кілометрів. Машина оснащена 1,4-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом та невеликим електродвигуном, які разом розвивають 201 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість перевищує 210 км/год, що дуже пристойним показником.

7. BMW X5 45e

Незважаючи на те, що X5 є великим позашляховиком, його батарея на 24 кВтг вражає запасом ходу чистою електрикою, що досягає 87 кілометрів. Електромотор працює у парі з 3,0-літровим шестициліндровим бензиновим двигуном. Разом вони розвивають 389 л. і 600 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість авто перевищує 230 км/година.

8. Mercedes E 300 e/de

Гібрид, що підключається, може похвалитися вражаючою економією палива і забезпечує м’яке комфортне водіння. Як недолік, експерти зазначають, що акумулятор незручно встановлений усередині багажника, що позбавляє його 120 літрів корисного об’єму.

9. BMW 330e

Модель має 2,0-літровий бензиновий двигун та електродвигун. Потужність складає 249 л.с. – тимчасово підвищена до 288 л.с. у спортивному режимі – з крутним моментом 420 Нм, і все це подається через чудову восьмиступінчасту автоматичну коробку передач.

10. Kia Niro

Сімейний позашляховик оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном і електродвигуном, що разом виробляють досить скромні 139 к.с. При цьому він є економічним та надійним автомобілем, який витримує випробування часом та маленькими дітьми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Четверте покоління Volkswagen Scirocco показали на перших зображеннях

Компанія Volkswagen припинила виробництво моделі Scirocco у 2017 році, так і не запланувавши для нього…

18.05.2024

Складено список середньорозмірних кросоверів із найнижчою витратою палива

Заправка автомобіля – одна з головних статей витрат під час експлуатації машини, оснащеної ДВЗ. Сьогодні…

18.05.2024

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Наприкінці цього року Skoda має намір представити компактний електричний кросовер під назвою Elroq. Його прототипи…

18.05.2024

Нове покоління Hyundai Palisade всередині буде майже як Range Rover

Минулий рік ознаменувався для Hyundai прем'єрою його великого кросовера Santa Fe, який отримав більш строгий…

18.05.2024

Представлений CyberTrailer із сонячними панелями для пікапа Tesla Cybertruck

Living Vehicle представила новий CyberTrailer – розкішний причіп із сонячними панелями, створений для власників Tesla…

18.05.2024

Знайдено всі переваги та недоліки кросовера Hyundai Mufasa

Експерт вирішив протестувати новий кросовер Hyundai Mufasa та поділитися своїми враженнями про його характеристики. Дана…

18.05.2024