Skoda представила новий седан Slavia: фото та характеристики

Skoda офіційно презентувала бюджетний автомобіль.

0
137

Після тривалої рекламної кампанії, яка розтягнулася на кілька місяців, Skoda офіційно презентувала бюджетний седан Slavia 2022 модельного року з фото та характеристиками. Новинка поки що призначена для Індії, але виконана у глобальній мові дизайну марки. Значить, нова Шкода Славія 2022 року може розширити свою географію надалі. Деталі повідомляє Автоцентр.

Автомобіль отримав фірмові ґрати радіатора, світлодіодні ДХВ, круглі протитуманки, фактурний капот та усічені L-подібні задні ліхтарі. Він досягає завдовжки 4541 мм при колісній базі 2651 мм. Висота та ширина становлять 1487 мм і 1752 мм відповідно. В основу седана лягла платформа MQB-A0-IN, на якій базується кросовер Skoda Kushaq. Модель доступна у трьох комплектаціях: Active, Ambition та Style.

В оснащення салону Skoda Slavia увійшла 8-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 10-дюймовим екраном, фірмове двоспицеве ​​кермо, вентильовані передні сидіння, люк на даху, слот для бездротової зарядки смартфона, камера заднього виду, клімат-контроль З задніх пасажирів. Slavia отримала шість подушок безпеки та базові системи ADAS.

На вибір покупців запропоновано декілька силових установок. Базовим двигуном є 1,0-літровий TSI потужністю 113 л. Також доступна версія з 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном з віддачею 148 к.с. Менший агрегат поєднується з шестиступінчастою “механікою” або “автоматом”, тоді як флагман доступний з аналогічною МКПП або “роботом”. Привід – передній. Постачання моделі розпочнеться у першому кварталі 2022 року. Ціни поки невідомі, але в лінійці Slavia виявиться найдешевшим седаном Skoda.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!