Оновлений Mercedes-Maybach GLS 2023 вперше показали на фото

Німецький бренд розпочала програму оновлення тюнінгу Mercedes-Maybach GLS, розпочавши з найрозкішнішого варіанту. Ці перші шпигунські фотографії ледь приховують зміни ззаду.

0
421

Зірковий бренд вже готує фейсліфтінг для лінійки Mercedes GLS і перші тестові автомобілі, які фірма випустила на вулицю, були прототипами найрозкішнішого варіанта Mercedes-Maybach GLS. Справжня ознака того, що виробник готує зміни, які скоро побачимо, це камуфляж на різних частинах кузова.

Ці перші шпигунські фотографії не показують великих деталей найексклюзивнішого GLS, за винятком частини задніх дверей, покритих плівкою. Новинка має отримати нові задні ліхтарі у стилі, який ми вже бачили у прототипах Mercedes GLE Facelift. Зміни будуть незначними, як зазвичай, у Mercedes, тому оптика збереже вихідну форму, але зміниться внутрішня графіка.

Спереду також ми очікуємо більш тонкі та плоскі фари та будуть виконані за аналогією з новими моделями компанії. Зрозуміло, форма радіаторної решітки також буде змінена, як і дизайн бампера.

Всередині всі версії Mercedes Benz GLS також матимуть важливі нові функції. Mercedes зробить ставку на нові матеріали вищої якості, представить нову цифрову панель приладів, а інформаційно-розважальна система буде оновлена ​​останньою версією платформи MBUX. Навіть він успадкує те ж ємнісне та багатофункціональне рульове колесо, що і новий S-Class.

Що стосується лінійки двигунів GLS, з усіма варіантами бензину, вже доступними з 48-вольтовою технологією MHEV, вона також буде перенесена на версії потужного 3,0-літрового рядного шестициліндрового дизельного двигуна з турбонаддувом, що особливо підвищить продуктивність. Оновлений Mercedes GLS та ексклюзивний варіант Maybach будуть представлені трохи більше ніж через шість місяців і надійдуть у продаж наприкінці наступного року, як моделі 2023 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!