У Skoda Kodiaq з’явиться новий салон

Новий кросовер Skoda Kodiaq дебютує на ринку Китаю наступного року.

0
63

В Україні модернізований кросовер Skoda Kodiaq дебютував ще на початку вересня 2021 року, але продажі досі не стартували: через дефіцит комплектуючих відвантаження новинок дилерам затримується щонайменше до середини грудня поточного року. Але покупцям на китайському ринку чекати доведеться ще довше: тут оновлений кросовер Skoda Kodiaq представлять лише у першому кварталі наступного року. При цьому масштаб змін у місцевій специфікації моделі буде більшим, ніж у європейської або російської версії.

Судячи з перших фотографій, які опублікував сертифікаційний орган Китаю, зовні китайський варіант Skoda Kodiaq нагадуватиме європейську RS- модифікацію: бампери дуже схожі. А ще місцева версія має інший салон: поки його показали тільки на офіційному ескізі.

У кросоверів Skoda Kodiaq для Європи та Росії інтер’єр після рестайлінгу майже не змінився (хіба що розширилося контурне підсвічування), зате китайський варіант Kodiaq зможе похвалитися оригінальною передньою панеллю. Широкоформатний дисплей медіасистеми встановлено окремо, центральні дефлектори вентиляції виконані горизонтальними, а блок керування клімат-контролем зменшили у розмірах та зробили повністю сенсорним. Повноцінний дебют оновленого Skoda Kodiaq для Китаю відбудеться найближчим часом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!