Ford розкрив ціни та комплектацію оновленого S-Max

Мінівен отримав гібридний силовий агрегат, який замінює дизель.

0
418

Компанія Ford розкрила ціни та рівень оснащення оновленого мінівену S-Max, який отримав дещо змінений зовнішній вигляд і серйозно змінений інтер’єр. Однак під капотом великі зміни, завдяки яким модель економічнішою не стає.

Найважливішим нововведенням у S-Max, який переходить на нову модульну платформу, є відмова від потужних 2,0-літрових дизельних двигунів (TDCI). Крім того, Ford більше не пропонуватиме версію з атмосферним бензиновим двигуном та механічною коробкою передач і зробить ставку на новий гібридний силовий агрегат.

В його основі стоїть 2,5-літровий бензиновий двигун, який поєднаний із електродвигуном. Сумарна потужність приводної системи в цьому випадку становить 190 л. і 200 Нм, при цьому коробка варіаторна передач. Розгін від 0 до 100 км/год у гібридній версії займе 10 секунд, а комбінована витрата становить 6,4 л/100 км.

Нова гібридна система така сама, як і у кросовера Kuga Hybrid, але з чотиритактним двигуном Аткінсона та електродвигуном потужністю 27 кВт. Літій-іонний акумулятор має водяне охолодження, потужність 1,1 кВт/год та встановлюється під корпусом.

У Європі буде доступно чотири рівні оснащення – Trend, Titanium, ST-Line та Vignale. Навіть у базовій версії мінівен укомплектований кондиціонером, електричними дзеркалами, електричними склопідйомниками, датчиками паркування, датчиками дощу та багатьом іншим. Варіант ST-Line відрізняється спортивною підвіскою та алюмінієвими педалями, а найвищий рівень – Vignale – отримує адаптивну оптику зі світлодіодами.

Ціни на оновлений S-Max у Європі починаються від 40 833 євро, а гібридна версія коштуватиме щонайменше 41 940 євро. Продаж моделі повинен розпочатися в першому кварталі 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!