Toyota представила ювілейну версію Corolla у Японії

На честь виходу 50-мільйонної моделі компанія випустила спеціальну версію Toyota Corolla із приставкою Style 50 Million Edition.

0
92

Цього літа японський автовиробник випустив ювілейний екземпляр моделі Toyota Corolla. Йдеться про 50-мільйонний автомобіль, що звучить більш ніж переконливо. Компанія вирішила відзначити цю подію виходом особин версії моделі – Corolla Style 50 Million Edition, яка буде доступна лише на домашньому ринку марки.

Зазначимо, що ювілейна Corolla отримала ряд спеціальних деталей в інтер’єрі та інтер’єрі, у тому числі 17-дюймові легкосплавні чорні матові колеса, спойлер і особливі варіанти кольорів кузова – Slate Gray Metallic і Army Rock Metallic.

Крім того Toyota Corolla Style 50 Million Edition має лазерні гравіювання та шильдики із зазначенням особливої ​​серії. У салоні моделі з’явилися золоті декларативні деталі на дверних картах, «приборки» та дефлекторах вентиляції. Також встановлені спортивні сидіння з анатомічним профілем спинки та особливим оздобленням.

У рух модель наводиться гібридною силовою установкою на базі 1,8-літрового «атмосферника» 2ZR-FXE потужністю 98 л. і 142 Нм крутного моменту, що поєднується з 72-сильним електродвигуном. Сумарна віддача агрегату складає 122 л. Вартість новинки лежить у діапазоні від 2,83 до 3,08 мільйона ієн або приблизно 1,8-1,96 млн рублів. Замовлення на ювілейну Corolla почали приймати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!