Авто

У США представили конкурента Volkswagen Transporter із електромотором

Share

Стартап під назвою Hiperon Motors показав свій перший проект майбутньої серійної моделі – комерційного фургона Carrier з електродвигуном. Футуристичний дизайн моделі, як уточнює видання Profi Car, був розроблений польською студією One One Lab, а продавати електрокар планується в Китаї, Європі, а також у Північній Америці.

Обтічний дизайн концептуального Hiperon Carrier характеризується двооб’ємним, незважаючи на електричну природу, рішенням кузова, оригінальною лінією скління та світловою смугою, що розділяє “капот” і “радіаторні грати”. Крім цього, фургон обзавівся камерами замість бічних дзеркал та прихованими дверними ручками.

При довжині 5660 мм і колісній базі в 3740 мм Hiperon Carrier виявився трохи більшим за Volkswagen Transporter . Об’єм вантажного відділення не уточнюється, але розробники повідомляють, що фургон здатний брати на борт до 995 кг вантажу.

Вже в базовій комплектації Hiperon Carrier оснастять медіасистемою з вертикальним 13-дюймовим екраном, навігацією, камерою заднього огляду та круїз-контролем. Більш просунута версія Carrier Pro отримає збільшений до 15 дюймів дисплей, набір помічників водія, включаючи адаптивний круїз, підігріви рульового колеса і сидінь, а також датчик дощу.

Силова установка при цьому у Hiperon Carrier буде лише одна – це 269-сильний електродвигун та 75-кіловатна батарея, яка дає запас ходу до 320 км. У майбутньому компанія Hiperon планує розробити на цій архітектурі пасажирський мікроавтобус Hermes на 12 пасажирів, а також вантажне шасі. Прийом замовлень на новинку за ціною від 49 тис. 900 доларів відкриється у січні наступного року.

Більше фото Volkswagen Transporter

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024