У мережі з’явилися перші знімки нового Skoda Karoq 2022 без камуфляжу

Нагадаємо, що рестайлінгову версію автомобіля мають подати вже 30 листопада цього року. Причому автомобіль був без шару камуфляжу.

0
126

Чеська компанія Skoda має намір представити оновлену версію кросовера Karoq. Автомобіль уже траплявся фотошпигунам під час тестових випробувань, щоправда, із пристойним шаром камуфляжної плівки. Але зараз можна вперше поглянути на машину абсолютно без маскування. Очевидно, що це була офіційна фотосесія машини – швидше за все для рекламного ролика. Знімками поділяється закордонний портал motor.es.

Перше, що впадає у вічі – це новий відтінок кузова, який отримав назву «Помаранчевий Фенікс». Раніше такий самий колір з’явився на панелі Skoda Fabia після оновлення. Вже зараз можна побачити головні новації – дизайнери повністю оновили фари автомобіля. Тепер вони матимуть матричну технологію. Трохи модернізували і ґрати радіатора.

У нижній частині ми бачимо ґрати, які тягнуться по всій ширині машини. Також авто дісталися нові литі диски. Щоправда, поки невідомо, чи будуть вони доступні у всіх версіях або тільки в максимальній комплектації. У задній частині впадає в око відсутність логотипу Skoda, а ось назва бренду написана великими хромованими літерами. Салон автомобіля теж має змінитися, хоча офіційної інформації про це поки що не надходило.

Швидше за все, ми побачимо нове кермо, а також кілька варіантів оздоблення салону. А ось з погляду моторної гами змін не очікується. Спочатку ходили чутки, що машина отримає гібридний двигун, проте це навряд чи станеться. В Україні на новинку очікують до середини наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!