Peugeot представила оновлений Peugeot 508 2022 року

Французька компанія випустила набір оновлень моделі 508.

0
635

Peugeot представила кілька оновлень модельного ряду 508 на 2022 рік, щоб зберегти актуальність автомобіля серед конкурентів, таких як Skoda Superb та Volkswagen Passat. Оновлений Peugeot вносить зміни в стиль, структуру обробки салону та технології 508. Ціни на модель починаються від 28 215 фунтів стерлінгів за модель у кузові фастбек і 29 815 фунтів стерлінгів за варіант універсал .

Тепер кожна модель у лінійці Peugeot 508 поставляється з чорними зовнішніми дзеркалами заднього виду, а не з пофарбованими в колір кузова, а хромовані ґрати на моделі GT були замінені на чорні. Специфікацію Allure було виключено з лінійки версій, але пропонується модель Allure Premium. У стандартну комплектацію також входять світлодіодні фари.

Оновлення Peugeot означає, що модельний ряд 508 тепер розділений на п’ять модифікацій: Active Premium, Allure Premium, GT, GT Premium та флагман Peugeot Sport Engineered 508, орієнтований на продуктивність.

Автомобілі Active Premium у стандартній комплектації поставляються з 16-дюймовими легкосплавними дисками, автоматичними фарами та автоматичними двірниками, а також безліччю засобів безпеки, таких як автоматичне екстрене гальмування, камера заднього виду на 180 градусів та система активного утримання смуги руху. Усередині покупці отримують тканинну оббивку з мідним простроченням, 12,3-дюймову цифрову панель приладів і восьмидюймову інформаційно-розважальну систему з Apple CarPlay і Android Auto.

Автомобілі Allure Premium коштують від 30365 фунтів стерлінгів. Оновлення в порівнянні з базовою моделлю включають 17-дюймові легкосплавні диски, оббивку зі штучної шкіри та 10-дюймову інформаційно-розважальну систему. Також є додаткове обладнання для безпеки, таке як розпізнавання дорожніх знаків і функція зупинки та руху для адаптивної системи круїз-контролю.

508 GT поставляється з багатьма модифікаціями стилю для конкретних моделей, включаючи двоколірні 18-дюймові легкосплавні диски, унікальний значок «GT» та набір задніх світлодіодних ліхтарів з 3D-ефектом. Кабіна також отримала оновлення із синім розсіяним освітленням та оббивкою із трьох матеріалів. Ціни починаються від 30815 фунтів стерлінгів.

Моделі GT Premium коштують від 33 015 фунтів стерлінгів і засновані на цій специфікації з підігрівом та електрично регульованими сидіннями, обробленими штучною шкірою та алькантарою. Також є стереосистема преміум-класу Focal, камера для паркування на 360 градусів та повністю автоматизована система допомоги при паркуванні.

Ціни на модельний ряд Peugeot Sport Engineered 508 починаються з 53995 фунтів стерлінгів. Він приводиться в рух 1,6-літровим чотирициліндровим гібридним силовим агрегатом, що підключається потужністю 355 к.с., якого достатньо, щоб розігнати фастбек-варіант від 0 до 100 км/год за 5,2 секунди і досягти максимальної швидкості 249 км/год.

Зміни стилю в порівнянні зі стандартною лінійкою 508 включають агресивне обважування, 20-дюймові легкосплавні диски та масажні спортивні сидіння. У стандартну комплектацію входить повний набір технологій допомоги водієві, активні амортизатори та бездротовий зарядний пристрій для смартфона.

Варіанти двигунів для решти діапазону 508 явно менш спортивні, починаючи зі знайомого 1,2-літрового трициліндрового бензинового двигуна Peugeot потужністю 128 л. Він входить у стандартну комплектацію базової моделі та поставляється з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Крім того, є 1,5-літровий чотирициліндровий дизельний двигун за ціною від 30165 фунтів стерлінгів. Він також розвиває 128 к.с. та оснащений тією ж восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

На моделях Allure Premium і новіше покупці також можуть отримати менш потужну 222-сильну версію 1,6-літрового чотирициліндрового гібридного силового агрегату моделі Sport Engineered, що підключається. Він оснащений акумуляторною батареєю на 11,8 кВтг, якої, за словами Peugeot, достатньо для розгону від 0 до 100 км/год за 8,3 секунди та максимального запасу ходу на електротязі 63 км. Двигун також має рейтинг викидів CO2 за WLTP – всього 29 г/км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!