Mini опублікував тизер на хетчбек Cooper SE 2023 року

0
60

Тридверний Mini Cooper SE версії 2023 модельного року вперше з’явився на тизерних фотографіях. Останні опублікувала прес-служба британського бренду.

Ми вже деякий час стежимо за четвертим поколінням сучасного Mini, але це перший раз, коли бренд, що належить BMW, представляє офіційний “попередній перегляд” свого оновленого хетчбека. Представлений тут у тридверному виконанні з електричною силовою установкою, стильний міський автомобіль, як очікується, знову буде запропонований у більш практичному п’ятидверному кузові, а також із звичайними бензиновими та дизельними двигунами.

Оскільки він з’явиться не раніше 2023 року, не дивно, що британська марка не поспішає розголошувати подробиці нового хетчбека.

Однак камуфляж не може приховати знайому форму кузова та дизайнерські елементи, які ми спостерігаємо з того часу, як у 2000 році був представлений оригінальний сучасний Mini. Зображення інтер’єру не були надані, але досить очевидно, що Cooper SE має екран нагорі центральної консолі.

Говорячи про салон, Mini вже оголосила, що його автомобілі наступного покоління будуть просуватися на елітний ринок і без використання шкіри. Минулого місяця в інтерв’ю західним виданням, керівник дизайну Mini Олівер Хейлмер сказав: “Щодо автомобіля наступного покоління, ми подивилися на початок створення марки Mini, щоб побачити, чи є на ньому якісь елементи просто тому, що вони [команда дизайнерів] хотіли відтворити їх”.

У модельний ряд Mini знову увійде кабріолет, і цього разу виробництво проходитиме в Оксфорді, а не автомобільної компанії VDL Nedcar в Нідерландах. Фанати марки сподіваються, що знову з’явиться заряджений John Cooper Works, який, ймовірно, буде останнім автомобілем компанії з двигуном внутрішнього згоряння, оскільки Mini хоче перейти на повністю електричний до 2030 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!