Стартували продажі нового кросовера Haval Monster

Китайські ділери Haval відкрили попередні замовлення на кросовер Monster.

0
2576

Минулого тижня китайська компанія Haval представила кросовер Monster, який позиціонується як конкурент Changan UNI-T. Дилери марки відкрили попереднє замовлення на модель. Кросовер буде доступний у шести комплектаціях в діапазоні від 132 000 до 169 000 юанів, що становить близько 600 – 800 тис гривень за поточним курсом. На жаль, автовиробник не повідомляє, чи з’явиться кросовер на ринках інших країн.

Новинка має яскраву зовнішність у якій впізнаються фірмові риси бренду. Погляд приковує масивні грати радіатора з наповненням у вигляді безлічі пластикових планок.

Стильна головна оптика з’єднана декоративною вставкою контрастного кольору. Корма виглядає не менш ефектно за рахунок ліхтарів оригінальної форми, масивного бампера та подвійних патрубків вихлопної системи.

Інтер’єр виглядає сучасно та лаконічно. На увагу заслуговує мультируль, а також здвоєний дисплей цифрової панелі приладів і мультимедійного комплексу. В цілому інтер’єр виконаний просто, але функціонально. Сидіння оздоблені якісним матеріалом із контрастним простроченням. Під капотом автомобіля можуть розташовуватись турбовані двигуни об’ємом 1,5 або 2,0 літра. У ролі трансмісії виступає автоматична коробка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!