Стало відомо, які дефекти не важливі при купівлі б/у автомобіля

Ці незначні мінуси не повинні впливати на рішення щодо купівлі авто.

0
121

На ринку старих машин досить рідко можна зустріти продавця, який проводить перед продажем технічний огляд, повідомляє  tsn.ua .

Так, експерти радять не лякатися присутності чорної олії в системі та старих фільтрів.

Ці ознаки побічно свідчать, що транспорт не намагаються підготувати до продажу, приховавши відомості про якісь проблеми. Під час діагностики необхідно концентрувати свою увагу на силових агрегатах, коробках передач та підвісці.

Також не варто гіпертрофувати значення тріснутого скла. Дефектне лобове скло не є основною підставою для відмови від покупки. Зазначимо, що тріщина повинна розташовуватися перед сидінням водія. В іншому випадку можуть виникнути труднощі при встановленні автомобіля на облік.

Крім того, не варто перейматися помутнінням фар. Так, джерела спрямованого світла змінюють колір навіть у нових машинах, оскільки контактують із пилом. Внаслідок цього дещо погіршується зовнішній вигляд автомобіля, але не його характеристики. Зазначимо, що фари можна відполірувати і самому.

На ринку старих авто найчастіше можна зустріти машину після дорожньої аварії. У результаті після ДТП залишаються подряпини, але не потрібно сильно морочитися через це, якщо не йдеться про глибокі вм’ятини на кузові. Крім того, небажано купувати транспорт із корозійними ділянками.

Салон машини зношується одним із перших в автомобілі. Зазначимо, що не варто висувати претензії продавцю щодо виявлення дефектів на пластиці або розтягування тканини. Професійний дітей лінг вирішить проблеми такого роду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!