У Мережі показали перші зображення кросоввера Mercedes-Benz GLC нового покоління

0
51

Компанія Mercedes-Benz готує до прем’єри кросовер GLC другого покоління. Модель отримає нову модульну платформу, гібридні силові установки та зовсім інший дизайн. Незалежні дизайнери показали, як може виглядати майбутня новинка.

Нагадаємо, середньорозмірний кросовер GLC з’явився в лінійці Mercedes-Benz ще 2015 року, він прийшов на зміну моделі GLK . Автомобіль пережив рестайлінг в 2019 році, але закамуфльовані прототипи, що активно мелькають на випробуваннях, недвозначно натякають, що зовсім скоро GLC змінить покоління.

Кросовер другого покоління виглядатиме яскравіше за попередника. Кузов виділяється рельєфними боковинами, а вужча головна оптика і широкі грати радіатора зробили зовнішній вигляд нового GLC більш агресивним та спортивним. Задня частина відрізняється незграбними ліхтарями в стилістиці більшого кросовера Mercedes-Benz GLE.

Новинка буде побудована на модернізованій платформі MRA II. Всі силові агрегати – як бензинові, так і дизельні – отримають 48-вольтову електричну надбудову, тобто, Mercedes-Benz GLC другого покоління буде “м’яким” гібридом. Зрозуміло, не обійдеться і без варіантів, що підзаряджаються від мережі.

Інтер’єр нового GLC , швидше за все, багато в чому повторюватиме салон нового C-класу. Перед водієм буде окремий щиток приладів , а дисплей мультимедійного комплексу MBUX стане вертикально орієнтованим і замінить собою звичну центральну консоль.

Чекати на Mercedes-Benz GLC другого покоління залишилося недовго — його представлять на початку 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!