Опубліковані перші зображення Mazda CX-50

0
244

На цьому тижні в Мережі з’явилися перші патентні зображення нового кросовера Mazda, і дизайнери вирішили представити, як може виглядати серійна версія новинки.

Всього кілька днів тому японський автовиробник анонсував значне розширення лінійки кросоверів. У майбутньому компанія представить моделі CX-60 , CX-70 , CX-80 , CX-90 , а вже найближчим часом відбудеться прем’єра компактного СХ-50. Серійний випуск моделі стартує в січні 2021 року на спільному з Toyota заводі в штаті Алабама, де вже проводиться кросовер Toyota Corolla Cross для американського ринку. На початку тижня були опубліковані патентні зображення, які найімовірніше стосуються саме СХ-50. Вивчаючи опубліковані зображення можна помітити, що передня частина моделі буде виконана в актуальною стилістиці бренду, а решітка радіатора стане ширшою. Фари стануть менш витягнутими в порівнянні з моделлю СХ-5 . Кросовер обзаведеться оригінальним бампером з вбудованими вузькими горизонтальними смужками поворотников.

Одне з найбільш помітних відмінностей від СХ-5 – «напів квадратні» колісні арки, які відсилають до MX-30 . На патентних зображеннях можна помітити і задні бічні віконця трохи іншої форми. Задня частина автомобіля буде виконана в стилі актуальних моделей бренду.

Про технічну начинку інформації поки немає. Найімовірніше дебют новинки відбудеться вже в наступному місяці в рамках Міжнародного автосалону в Лос-Анджелесі. Фахівці припускають, що СХ-50 буде представлений виключно на американському ринку. Кросовер СХ-5 залишиться в модельному ряду бренду. У новому поколінні СХ-5 буде базуватися на новій «поздовжньої» платформі, а в рух модель буде приводитися 6-циліндровими двигунами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!