У Мережі показали рендерні зображення рестайлінгового седана BMW 3 серії

0
85

BMW 3 серії готується до швидкого рестайлінку. І, схоже, революційних змін очікувати не варто. Офіційних зображення майбутньої новинки поки немає, користуючись цим незалежні дизайнери порталу «auto.mail.ru» показали свій можливий варіант екстер’єру автомобіля.

Актуальна BMW 3 серії з індексом G20 встала на конвеєр 3 роки тому, так що модель щосили готується до оновлення. У 2022 році дебютує рестайлінговий варіант моделі. Втім, як і у випадку з BMW 5 серії дизайнери вирішили особливо не чіпати зовнішність автомобіля.

Передня частина оновленої BMW 3 серії отримала новий бампер з більш вираженими гранями і фари з іншим світлодіодним малюнком. Решітка радіатора, як і раніше, може бути або хромованою, або глянсовою чорною – в залежності від варіанту виконання. Рестайлинговая BMW 3 серії вийде трохи динамічніше і агресивніше.

Задній бампер теж став менш округлим, але в іншому задня частина кузова залишилася колишньою, навіть форма світлодіодних ліхтарів залишилася без змін. Не очікується і змін по технічесуой частини.

На місці залишаться платформа CLAR , 4- і 6-циліндрові бензинові і дизельні мотори, 8-ступінчастий автомат і система повного приводу xDrive . При цьому, швидше за все, збільшиться кількість гібридних модифікацій.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!