В Європі дебютував новий електричний кросовер з назвою Marvel

0
87

Англійська марка MG, яка на сьогоднішній день знаходиться у власності китайського концерну SAIC, представила електричний кросовер Marvel R в європейській версії.

У Китаї модель MG Marvel відома під назвою Roewe Marvel. Вона дебютувала в 2018 році і в 2020 році встигла оновитися. Версію під брендом MG планували представити ще навесні, але сталася затримка. У комплектаціях Comfort і Luxury машина оснащується двома електродвигунами на задній осі. Сумарно вони розвивають 180 к.с. і 410 Нм крутного моменту. Розгін до 100 км / год займає 7,9 секунди, максимальна швидкість обмежена на 200 км / г.

Топовий варіант MG Marvel Performance додає третій електродвигун спереду. Потужність з ним зростає до 288 к.с., а момент досягає 665 Нм. З місця до першої «сотні» такий MG Marvel розганяється за 4,9 секунди, а ось максимальна швидкість у нього та ж.

Всі версії електрокросса MG Marvel оснащуються акумулятором ємністю 70 кВт · год. При двох електромоторах його вистачає на 402 км пробігу. При цьому, 3-моторний Marvel проїжджає до 370 км. У автомобіля є функція віддачі заряду зовнішнім електроспоживачів.

Багажників у моделі MG Marvel два: 357 літрів – ззаду і ще 150 літрів – під капотом. Вертикальний мультимедійний екран, схожий на той, що встановлюється в Tesla , має по діагоналі 19,4 дюйма. А ось електронна приладова панель стандартної для неї розмірності – 12,3 дюйма. У числі опціональних доробок є комбінована обробка інтер’єру, численні технології активної безпеки, а також акустична система Bose . Ціни на європейському ринку на MG Marvel складають від 40 до 48 тис. євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!