На тестах помічений седан Mercedes-AMG C45 2022 року

0
80

Західні видання опублікували фотографії закамуфльованого прототипу седана Mercedes-AMG C45 2022 модельного року. Машину вдалося сфотографувати крупним планом.

Журналісти західних видань змогли відобразити німецький високопродуктивний седан, який проходив фінальні випробування в південній Європі. Існують суперечливі повідомлення щодо назви цього авто: одні кажуть, що Mercedes вибрав позначення C43, в той час як інші стверджують, що новинка піде в продаж під індексом 53, по типу більшого E53. Західне видання Auto Bild стверджує, що автомобіль буде називатися C45.

Незалежно від того, як він буде називатися, спортивний седан буде оснащений чотирма круглими насадками на вихлопні труби, в той час як повноцінний C63 збереже більше кути елементів оздоблення.

Іншими помітними відмінностями між двома авто від AMG є менші колеса і менш агресивні повітрозабірники у C45, який також, схоже, не так “приклеєний” до дороги, як C63. При більш уважному розгляді видно, що передні дефлектори виглядають фальшивими, в той час як у C63 повністю функціональні.

Як і всі інші моделі C-класу, включаючи C63, новий C45 буде оснащуватися чотирициліндровим 2,0-літровим агрегатом з турбонаддувом, але без встановленого ззаду електродвигуна, зарезервованого для більш потужної версії C63. Неясно, чи виграє двигун внутрішнього згоряння від електричного турбокомпресора, спочатку розробленого для гіперкара AMG One, або ж технологія буде обмежена C63.

Під флагманської моделі, двигун M139 з його електронним турбонаддувом матиме потужність 442 кінських сили, що вже набагато більше, ніж 385 к.с. у твін-турбо 3,0-літрового мотора V6 попередньої моделі C43. Очікується, що обидва варіанти AMG також будуть мати більш практичний стиль кузова універсал, в той час як купе і кабріолети, ймовірно, будуть об’єднані з двухдверними моделями E-Class для створення CLE.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!