Топ-5 найнадійніших б/у авто по ціні до 10 тисяч доларів

П’ятірка автомобілів з пробігом, які порадують високою якістю

0
184

Хто сказав, що автомобіль обов’язково має бути новесеньким і тільки із салону! Звичайно, авто, яке жодного разу не використовувалось, має ряд беззаперечних переваг. Однак серед вживаних автомобілів теж можна знайти круті моделі, які радуватимуть високою якістю, надійністю та довговічністю.

Ми пропонуємо добірку з п’яти надійних б/у автівок, вартість яких не перевищує 10 тисяч доларів.

Топ-5 надійних вживаних автомобілів

Часто, перед покупкою автомобіля із пробігом можуть з’являтись запитання на кшталт, наскільки добротним буде таке авто. Безумовно, вживаний транспортний засіб може потребувати незначного ремонту або додаткового догляду. Однак якщо б/у автівка відрізняється високим класом, надійністю, відмінною якістю, хорошим станом, то вона ще довго прослужить своєму власнику без необхідності серйозних ремонтних втручань.

Пропонуємо п’ятірку найбільш надійних і бюджетних автомобілів із пробігом, на які варто звернути увагу.

Honda Accord 6 покоління

Автомобіль 1997-2002 років випуску. Цей транспортний засіб має просторий кузов, стильний дизайн та відмінний салон, який довгий час може зберігати товарний вигляд. Якість автомобіля Honda Accord 6 покоління оцінюють як дуже високу. Характерними особливостями авто є точна підгонка деталей, щиток приладів з трьома покажчиками в окремих камерах, сильний захист від корозії та якісний пластик, який проявляє високу стійкість до зношування. В експлуатації Honda Accord 6 покоління не зовсім дешева, але якщо оновити автівку хорошими запчастинами, то вона надійно прослужить ще багато років.

Toyota Avensis

Автомобіль 2003−2008 років випуску. Бренд Toyota відомий на весь світ і має репутацію, як найбільш надійного. Ця модель вважається однією із кращих серед автівок D-класу. Avensis комфортабельний, безпечний та довговічний автомобіль. На фоні багатьох інших Toyota Avensis виграє завдяки ряду переваг. Характерною особливістю можна назвати високу надійність більшості вузлів й агрегатів. Авто має багате оснащення навіть в базовій комплектації.

Mitsubishi Galant 8 покоління

Цей автомобіль відрізняється дуже красивим, стильним і спортивним дизайном, а також серйозною начинкою. У створенні автомобіля використовувались останні досягнення високих технологій. Модель – комфортна, надійна, якісна. Авто Mitsubishi Galant 8 покоління має більший кузов ніж у попередників та обладнане 2,5-літровим V-подібним 6-циліндровим турбовим двигуном DOHC. Автомобіль – дуже потужний, швидкісний та довговічний.

Chevrolet Lacetti

Модель вважається однією із найпопулярніших та бюджетних. Має просту конструкцію і потужну начинку. Мотори у таких авто дуже надійні. Великим плюсом можна назвати те, що всі запчастини до Chevrolet Lacetti легко знайти на ринку і коштують вони недорого. Салон просторий і зручний. Автомобіль відрізняється хорошою керованістю, багатою комплектацією та стильним дизайном.

Volkswagen Passat B6

Автомобіль випускався з 2006 по 2010 роки. Volkswagen Passat B6 вважається одним із найкращих варіантів у своєму сегменті. Дехто навіть прирівнює модель до BMW 3 серії або Audi A4. На момент запуску VW Passat B6 був оснащений 1,9-літровим двигуном TDI. У 2008 році модель отримала удосконалений 2-літровий двигун TDI. Passat B6 орієнтований на плавну і комфортну їзду. Автомобіль відрізняється високою надійністю та безпекою. Volkswagen Passat, B6 отримав п’ять зірок після проходження краш-тестів Euro NCAP і чотири зірки за захист пасажирів. Кожен Passat B6 має передні, бічні та шторні подушки безпеки ESP plus.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!