Спорткар Nissan Z 2023 року сфотографували в новому металевому відтінку

Відроджений спорткар Nissan Z 2023 року було зображено на автовозі. Зовнішність авто давно вже не є секретом. Але на цих «живих» списках спорткар отримав оригінальний колір кузова.

0
28

На офіційних зображеннях, випущених Nissan для запуску нового спортивного автомобіля, Nissan Z представлений в чудовому відтінку синього, а також яскраво-жовтому кольорі. Завдяки шпигунським фото тепер ми знаємо, як виглядає автомобіль в більш стриманих тонах.

Швидше за все, спорткар на фото отримав фірмовий колір Gun Metallic, який ідеально підходить до ліній Nissan Z. А ще автомобіль на свіжих фото не має глянцевою чорною даху, яку ми бачили на інших прикладах.

Колеса темного кольору і червоні гальмівні супорти завершують образ спорткара. Nissan Z з обробкою Gun Metallic, Black Diamond Metallic і Rosewood Metallic – єдині автомобілі, у яких дах відповідає кольору. Інші відтінки з доступною палітри йдуть в тандемі з дахом Super Black.

Новий Nissan Z запозичив свій двигун у Infiniti: це 3,0-літровий V6 з подвійним турбонаддувом потужністю 400 к.с. і 475 Нм.

У базі в парі з мотором працює 6МКПП, а за доплату можна отримати 9-ступінчасту автоматичну коробку передач. Привід передається виключно на задні колеса. Вартість Nissan Z 2023 року поки не розголошується. За прогнозами експертів, в США він буде коштувати близько 40 000 доларів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!