Представлені рендери кросовера Mitsubishi ASX нового покоління

Презентувати наступну генерацію Mitsubishi ASX марка обіцяє тільки в майбутньому році. Поки ж йде активна робота над новим поколінням популярного паркетника.

0
134

Офіційних зображень майбутньої новинки поки немає. Однак це не завадило незалежним дизайнерам порталу «auto.mail.ru» уявити цілком правдоподібні рендери нового Mitsubishi ASX. Паркетник актуального покоління дебютує ще в 2010-му, так що зміни покоління для цієї моделі об’єктивно назріла.

Зовні наступний Mitsubishi ASX, на думку автора візуалізації, багато запозичить у «старшого» Mitsubishi Outlander нового покоління. Дизайн паркетника оформлять з опорою на фірмову концепцію Dynamic Shield.

Цей стиль вже приміряли окремі моделі марки. Його відмінна риса – досить масивна радіаторна решітка і двох’ярусна оптика з великими світлодіодними секціями в бампері. Корму прикрашають вузькі задні фари, які надають кросоверу трохи хижий вид. Наступний AXS змінить платформу: йому дістанеться архітектура CMF-C, яку вже встигли випробувати на новому ніссановськіє Qashqai.

Змінивши платформу, кросовер додасть в габаритах. А ось моторна гамма поки тримається в секреті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!