Volkswagen детально розкрила новий ID.Life не тільки ззовні

0
49

Під час вересневої автовиставки в Мюнхені бренд Volkswagen представив досить цікавий концепт ID.Life, який в найближчій перспективі стане основою для виробництва компактних міських машин. Тоді автомобіль викликав серйозний ажіотаж серед автолюбителів, а напередодні німецький виробник опублікував нові фото електрокара. Вони ще докладніше розкривають екстер’єр та інтер’єр прототипу майбутніх серійних авто.

Повідомляється, що в основі ID.Life лежить новітня архітектура MEB. Як джерело енергії на автомобілі встановлена ​​батарея місткістю 57 кВт * год. Електромотор новинки видає потужність у 234 кінських сили. З його допомогою автомобіль здатний розігнатися до першої «сотні» за 6,9 секунди. Гранично можливий запас ходу на одному заряді – 400 км шляху.

За попередніми даними, дебютний серійний автомобіль, який буде побудований на основі цього прототипу, з’явиться на ринку у 2025 році. Його вартість буде перебувати на рівні 20 тисяч євро, що для сегмента електрокарів можна назвати досить доступним показником.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!