Названо найбільш ненадійні авто з пробігом

0
669

У кожного виробника є вдалі і невдалі моделі автомобілів, а у кожної моделі, в свою чергу, є вдалі і невдалі модифікації. До проблемних відносяться, в тому числі, Nissan Qashqai, Mazda RX-8 та інші машини, які неодноразово потрапляли в антирейтинги TUV.

Експерти виділяють ряд моделей автомобілів з пробігом, які вважаються неблагонадійними і не рекомендуються до придбання.

Відповідно до звітів органу технічного нагляду за безпекою транспортних засобів TUV, до списку не найнадійніших старих автомобілів входять Nissan Qashqai, Chevrolet Spark / Matiz, Mazda RX-8, Citroen C5, а також Land Rover Range Rover Sport .

Наприклад, популярний на ринку кросовер Nissan Qashqai потрапив в цей список через залягання кілець в моторах 1.6 HR16DE і 2.0 MR20DE при постійній експлуатації в міських режимах, а також тендітній підвісці і розгерметизації вітрового скла.

За словами експерта, перед покупкою машини з пробігом головне – читати такі рейтинги. Крім того, не завадить ознайомитися з краш-тестами і відгуками власників. У висновку експерт зазначив, що в цілому поняття невдала модель автомобіля – суто індивідуально, і залежить від конкретних потреб власника.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!