У Мережі показали перше фото гібридної версії кросовера Mitsubishi Outlander нового покоління

0
44

Компанія Mitsubishi розповсюдила перше тизерне фото нового Outlander PHEV. Крім того, виробник розповів деякі подробиці про новинку і назвала дату її виходу на ринок.

Насправді знімок Outlander PHEV нового покоління не уявляє жодного інтересу, так як гібридна модифікація кросовера нічим не відрізняється від звичайної.

Судячи з усього, Outlander PHEV всупереч прогнозам скептиків збереже оригінальну трансмісію послідовно-паралельного гібрида, а не запозичить систему e-Power у X-Trail останнього покоління.

Від системи Super-All Wheel Control (S-AWC) на користь більш простих систем вирішили не відмовлятися. Нагадаємо, S-AWC дає можливість обмежувати обертання не тільки передніх коліс, але і задніх, забезпечуючи таким чином кращу маневреність і гальмування. У нового Outlander PHEV система S-AWC повинна отримати інші настройки, тому що очікується, що потужність моторів, в тому числі і ДВС, буде збільшена.

Заявлено, що Outlander PHEV нового покоління буде мати сім режимів водіння (у кросовера минає зразка їх було три). У їх числі є «Power», що дозволяє раскочегарить агрегати системи на повну, і «Eco», в якому перевага віддається економічному і екологічному водінню.

Прем’єра новинки відбудеться в Японії в другій половині поточного фінансового року (квітень 2021-березень 2022 року). Вихід на північноамериканський ринок запланований на другу половину 2022 календарного року, проте раніше в Mitsubishi заявляли про старт продажів до кінця 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!