Авто

Електричний седан Hyundai Ioniq 6 помічений напередодні дебюту в 2022 році

Share

Фотошпигуни відзняли новий електричний седан Hyundai Ioniq 6 під час випробувань напередодні його очікуваного запуску в 2022 році. Новий Ioniq 6 буде конкурувати з Tesla Model 3, а також прагнути заманити покупців таких моделей, як Skoda Octavia.

Як і всі останні електромобілі Hyundai, Ioniq 6 буде заснований на модульній архітектурі E-GMP. Він працює від 800-вольтової електричної системи і може заряджатися від станції потужністю до 350 кВт, що означає, що акумулятор може забезпечити запас ходу до 100 км всього за п’ять хвилин. 

Ми очікуємо, що Ioniq 6 отримає той же вибір батарей і електродвигунів, що і Ioniq 5. Таким чином, найдешевша версія повинна поставлятися з акумуляторною батареєю на 58 кВт і одним двигуном потужністю 168 к.с., встановленим на задній осі.

Флагманська модель отримає акумуляторну батарею на 73 кВтг і додатковий електродвигун для передньої осі, що забезпечує повний привід і потужність 301 к.с. Десь в середині лінійки буде також варіант з одним двигуном потужністю 215 к.с., який використовує ту ж батарею на 73 кВт / год.

Незважаючи на те, що автомобілі мають ідентичну основу, запас ходу може збільшитися в порівнянні з Ioniq 5. одномоторний версія хетчбека потужністю 215 к.с. і 73 кВт / год може проїхати 483 км.

Судячи з цих зображень, Ioniq 6 буде довшим, ніж Ioniq 5, при цьому більший корпус принесе більше місця в багажнику і на другому ряду. Його стиль також буде відходом від квадратної мови дизайну 5-го покоління, оскільки в якості відправної точки седан використовує концепцію Prophecy.

Під камуфляжм ми очікуємо побачити такий же вигнутий обтічну передню частину і трапецієподібні фари, як і у концепт-кара. Hyundai також зберіг форму даху концепту у вигляді півмісяця, хоча задня частина була піднята, ймовірно, в інтересах збереження практичного багажника.

Однак це не буде повністю чужим бренду дизайном, оскільки Hyundai зберегла деякі елементи стилю Ioniq 5. Придивившись, ви можете розглядати пару точково-матричних задніх ліхтарів в ретро-стилі.

Інтер’єр в більшому мірою має спільні риси, оскільки покупці отримають ту ж 12,3-дюймову цифрову приладову панель, підключену до інформаційно-розважальну систему такого ж розміру. Ми очікуємо, що пристрій також буде встановлено на настільки ж мінімалістською приладової панелі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024

Mercedes-Benz EQXX проїхав 1010 кілометрів на одній зарядці (відео)

Mercedes-Benz EQXX проїхав із Ер-Ріяду до Дубая на одній зарядці батареї. Mercedes-Benz прозвітував про третій…

05.05.2024

Lamborghini Revuelto отримає тюнінговий обвіс за ціною суперкара Huracan (фото)

Супергібрид Lamborghini Revuelto отримає обважування від DMC за ціною суперкара Huracan. Навесні 2023 року компанія…

05.05.2024

Українці масово позбавляються автомобілів: названо причину

У квітні в Україні на внутрішньому ринку зареєстровано 124,5 тис. перепродажів вживаних легкових автомобілів, що…

05.05.2024

Toyota Boshoku показала концепт «мінівену майбутнього» (фото)

Бренд Boshoku, що належить Toyota, у рамках Пекінського автосалону представив концепт «мінівену майбутнього». Розробка з…

05.05.2024

В Україні набрали чинності зміни до ПДР

Відтепер на навчальних автомобілях в Україні не має бути знаків із літерою «У». Відповідні зміни…

05.05.2024