Оновлений ​​Skoda Scala приступила до дорожніх випробувань

0
545

Skoda Scala, якій трохи більше двох років, скоро буде замінена оновленою версією. Оновлена ​​модель вперше була помічена на трейлері в Альпах.

Дивлячись на зображення Skoda Scala 2022 року і його попередника пліч-о-пліч, ми бачимо, що новий автомобіль має більш вузьку і високу решітку радіатора. Фари мають іншу графіку, а передній бампер був змінений, отримавши менший повітрозабірник, або, зрозуміло, це загальне враження, оскільки камуфляж заважає нам розглянути його трохи краще.

Ззаду дизайнери чеської компанії встановили новий бампер з відбивачами внизу. Задні ліхтарі по боках написи «SKODA», схоже, взагалі не змінилися, але у Skoda є достатньо часу, щоб виправити це. Тим часом, компактний хетчбек, ймовірно, отримає нові колеса, нові відтінки кузова, а також оновлену інформаційно-розважальну систему, програмне забезпечення цифрової панелі приладів і, можливо, оновлену оббивку.

Розташований в лінійці між Fabia і Octavia з точки зору розміру, Skoda Scala побудований на MQB платформі A0, яка використовується спільно з малолітражними моделями VW Group. Однак завдяки продуманій компановке у нього більше місця між осями, ніж у Audi A3 Sportback. Ще занадто рано говорити напевно, чи отримає Scala будь-які зміни під капотом, але є підозра, що може, оскільки автовиробник напевно захоче зробити його більш екологічним і ефективним.

Частина цього щільного камуфляжу, що покриває його передню і задню частини, буде знята в найближчі місяці, в міру наближення автомобіля до дати прем’єри. До речі, очікується, що оновлена ​​Scala буде офіційно представлена ​​в першій половині 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!