Новий кросовер Hyundai Casper б’є рекорди продажів

0
596

Ціни на модель Casper в Південній Кореї знаходяться в діапазоні від 13 млн 850 тис. до 18 млн 700 тис. Вон (це приблизно 350 тис. – 500 тис. гривень за актуальним курсом).

Після дебюту кросовера Casper дилери марки Hyundai в Південній Кореї відзвітували про успіх нової моделі. У першу добу після оголошення прийому попередніх замовлень було підтверджено майже 19 тис. замовлень на новинку. Якщо бути точніше, то заявку на покупку самого маленького кросовера марки Hyundai оформили 18 тис. 940 осіб, що є рекордом для неелектричної моделі компанії.

Довжина, ширина і висота новинки – 3595, 1595 і 1575 мм відповідно. Незважаючи на скромні габарити, новий Hyundai Casper має п’ятидверний кузов і розрахований на чотирьох дорослих салон. Колісна база кросовера – 2400 мм. Машина побудована на платформі Hyundai-Kia K1 , яка вже використовується для мікролітражки Hyundai i10 останнього покоління.

Кузов Hyundai Casper створений з чистого аркуша, в екстер’єрі привертають увагу заховані в віконних рамках ручки задніх дверей, двоярусні фари (блоки ближнього і дальнього світла змонтовані в бампері), незвичайна решітка радіатора з «градієнтним» рішенням патерну і візуально розширюють кузов подштамповки над колісними арками .

Гамма двигунів моделі включає два агрегати сімейства Kappa – це 1,0-літрові бензинові атмосферне і турбомотор. Потужність «атмосферника» – 75 к.с., турбо – 99 к.с. Поєднуються вони виключно з 4-ступінчастим “автоматом” і переднім приводом, трансмісія 4×4 в конструкції не передбачена в принципі. Анонсована також чисто електрична версія моделі – імовірно, її оснастять агрегатом BorgWarner потужністю 135 кВт (184 к.с.).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!