Новий кросовер Mazda CX-5 може отримати мотор V6 і задній привід

0
506

Оновилася днями модель Mazda CX-5 змінить покоління в наступному році і перейде на нову для себе архітектуру, відмінну від колишньої базовим заднім приводом, а також поперечним розташуванням силового агрегату. Про це пише австралійське видання TheDrive.

Відзначимо, що нову платформу компанія Mazda розробляє вже протягом кілька років. Всі розроблені на ній автомобілі (першими, за попередньою інформацією, будуть кросовер CX-5 , а також седан Mazda 6 ) будуть комплектуватися бензиновими рядними «шістками», які розвивають до 285 к.с. і 600 Нм максимального крутного моменту.

Саме про новий кросовер Mazda CX-5 подробиць поки не так багато. Планується, що модель значно виросте в габаритах, а також знайде новий, нагадує крос-купе кузов і 6-циліндровий рядний мотор, що функціонує за технологією «м’якого гібрида» з 48-вольта стартер-генератором.

Перераховані вище зміни, відзначають інсайдери, ще більше наблизять кросовер Mazda CX-5 до преміального сегменту, а це, в свою чергу, неминуче відіб’ється на його вартості. Дебют Mazda CX-5 (CX-50) нової генерації має відбутися в першій половині наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!