Якою буде нова бюджетна Tesla: подробиці від Маска

0
454

На зустрічі зі своїми співробітниками Ілон Маск розкрив кілька подробиць про майбутнє бюджетного електрохетча. Як виявилося, з’являлося в Мережі назву Tesla Model 2 виявилося помилковим, – повідомляє « Infocar ».

Поки що відомо, що перспективний хетч створювався в умовах повної секретності відділенням Tesla China для китайського ринку. Проте, він може дебютувати і в інших країнах. Деякі ЗМІ були впевнені, що машина отримає найменування Model 2 і її прайс не перевищить цифру в 25 тисяч доларів.

За розробку відповідає науково-дослідний центр в Шанхаї. Подібного роду структура стала першою для Tesla за межами рідних Сполучених Штатів. Його глава, Том Чжу ще в лютому розповідав китайським ЗМІ, що вони готові розробити і випустити оригінальну модель під американським брендом.

Тепер же сам Маск підтвердив, що новинка отримає іншу назву. Незабаром на одному з Instagram-акаунтів з’явилися незвичайні рендерние зображення електричного хетча в декількох кольорах, який підписаний як Tesla Q. Поки що офіційних коментарів від компанії не було, проте очевидно, що це фанатська робота, яка не претендує на реальність.

Цікаво й те, що за словами глави бренду, він сподівається випустити новинку до 2023 року. Нагадаємо, що трохи раніше з’являлася інформація про нібито завершеному прототипі електрохетча. За неперевіреною інформацією, машину можуть уявити в кінці цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!