Опубліковані нові зображення рестайлінгового кросовера Mazda CX-5

0
951

Кросовер СХ-5 був представлений в 2012 році і є серійною версією концептуального Mazda Minagi . Зараз випускається друге покоління кросовера, яке було представлено в 2016 році. Зовсім недавно в Мережі з’явилися шпигунські фотографії рестайлінгової версії моделі, призначені для китайського Мінпрому.

Рестайлінгова модель отримає іншу решітку радіатора, яка стане трохи більш «квадтратною», а хромовану окантовку з боків зроблять помітно ширшою. Також можна помітити нову головну оптику з L-образними світлодіодними ходовими вогнями, які напевно у багатьох викличуть асоціації з моделями баварської марки. Був перероблений бампер, а ось передні крила і капот не зміняться.

Ззаду можна помітити нові ліхтарі, які будуть вужчими на тій їх частині, що розташована на кришці багажника. Графіка світлодіодів буде виконана в тому ж стилі, що і передня оптика. На задньому бампері з’явилася вставка з неокрашенной пластмаси і більш вузькі світловідбивачі.

Інформації про зміни в технічній частині поки немає, проте можна припустити, що СХ-5 збереже моторну гамму. Зараз кросовер поставляється з бензиновими атмосферними двигунами об’ємом 2,0 і 2,5 літра потужністю 150 і 194 к.с. відповідно. Базовий силовий агрегат буде поєднуватися з 6-ступінчастою МКПП, а більш продуктивний двигун йде в парі з безальтернативним 6-ступінчастим “автоматом”. Прем’єра моделі може відбутися до кінця поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!