Авто

ТОП-5 електрокарів з великим запасом ходу

Share

Електроавтомобілі, можливо, скоро повністю витіснять своїх побратимів, які працюють на бензині, газі або дизельному паливі. На сьогоднішній день цьому заважає, зокрема, наявність невеликого запасу ходу у електроавтомобілів. Однак виробники таких машин не здаються і продовжують займатися вдосконаленням новинок в сфері автомобільної індустрії. Так, в 2021 році можна придбати наступні електрокари, які мають найбільший запас ходу, в порівнянні з іншими подібними автомобілями.

Jaguar I-Pace

В автомобілі встановлена ​​сучасна акумуляторна батарея, що має ємність 90 кВт / год. На такий АКБ автомобіль здатний проїхати до 480 км. Якщо говорити про процес заряду акумулятора, то 80% ємності батарея може набрати всього за 40 хвилин. Такий ефект досягається завдяки наявності швидкої зарядки потужністю 100 кВт.

Audi E-Tron

Батарея даного авто має ємність 96 кВт / г, а швидка зарядка зможе поповнити запас енергії такої АКБ до 80% всього за 30 хвилин. Дане зарядний пристрій має потужність 150 кВт. Зарядка в звичайному режимі триватиме 8 годин. Максимальна швидкість автомобіля складає 200 км / ч, а повністю зарядженій батареї вистачить на цілих 446 км.

Porsche Taycan

И снова в лидерах немецкий автопром. Porsche Taycan является четырехдверным купе, который удивит своими ходовыми качествами любого водителя. На полностью заряженной батарее машина может проехать до 463 км. Интерьер автомобиля характеризуется роскошностью и практичностью, а значит прослужит владельцу долгие годы.

KIA e-Niro

В продажу выпущено два варианта данного электрокара. В первом установлена батарея на 64 кВт/ч, обеспечивающая запас хода 385 км, а второй экземпляр авто оснащен АКБ всего на 39,2 кВт/г, однако на полностью заряженной батарее можно проехать целых 240 км. Зарядное устройство имеет мощность 100 кВт и способно зарядить батарею до 80% за 54 минуты.

Tesla Model S Plaid

Без Тесли в даній рубриці можна було обійтися. Запас ходу такої машини дорівнює 840 км, а максимальна швидкість цілих 320 км. Одночасно з цим, машина може бути відмінним сімейним другом, що пояснюється наявністю повноцінних пасажирських місць і великого багажника. У підсумку на такому автомобілі можна без проблем відправитися з родиною в далеку подорож. Тим більше цьому сприяє не тільки місткість машини, а й досить великий запас ходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

У МВС попередили водіїв про заміну документів, що робити

Понад 55 тисяч автомобілів вже знайшли своїх нових власників завдяки напрочуд простій та інноваційній послузі "Дії". Це…

27.04.2024

З’явилися перші фотографії нового Bugatti

Bugatti готується представити наступника Veyron та Chiron і, схоже, вже тестує прототипи на вулицях. Деталі…

27.04.2024

Volvo зіштовхнула у краш-тесті найменший і найбільший електрокари (відео)

Так компанія вирішила продемонструвати безпеку всього модельного ряду. Тест виконали на випробувальному полігоні марки. Для…

27.04.2024

Toyota відродить хетчбек Starlet (фото)

Toyota припинила випуск хетчбека Starlet ще в кінці 90-х, але в 2020-му році машину воскресили…

27.04.2024

Оновлення даних у ТЦК з 18 травня: чи зможуть забрати в ухилянтів квартиру та авто

Після набрання чинності новим законодавством про мобілізацію, неявка до ТЦК може стати приводом для арешту та подальшого…

27.04.2024

Названий найнадійніший двигун Toyota у 2024 році

Більшість моторів Toyota здатні похвалитися куленепробивною репутацією з точки зору надійності, з якою можуть конкурувати…

27.04.2024