ТОП-5 електрокарів з великим запасом ходу

Нові електрокари з великим запасом ходу

0
736

Електроавтомобілі, можливо, скоро повністю витіснять своїх побратимів, які працюють на бензині, газі або дизельному паливі. На сьогоднішній день цьому заважає, зокрема, наявність невеликого запасу ходу у електроавтомобілів. Однак виробники таких машин не здаються і продовжують займатися вдосконаленням новинок в сфері автомобільної індустрії. Так, в 2021 році можна придбати наступні електрокари, які мають найбільший запас ходу, в порівнянні з іншими подібними автомобілями.

Jaguar I-Pace

В автомобілі встановлена ​​сучасна акумуляторна батарея, що має ємність 90 кВт / год. На такий АКБ автомобіль здатний проїхати до 480 км. Якщо говорити про процес заряду акумулятора, то 80% ємності батарея може набрати всього за 40 хвилин. Такий ефект досягається завдяки наявності швидкої зарядки потужністю 100 кВт.

Audi E-Tron

Батарея даного авто має ємність 96 кВт / г, а швидка зарядка зможе поповнити запас енергії такої АКБ до 80% всього за 30 хвилин. Дане зарядний пристрій має потужність 150 кВт. Зарядка в звичайному режимі триватиме 8 годин. Максимальна швидкість автомобіля складає 200 км / ч, а повністю зарядженій батареї вистачить на цілих 446 км.

Porsche Taycan

И снова в лидерах немецкий автопром. Porsche Taycan является четырехдверным купе, который удивит своими ходовыми качествами любого водителя. На полностью заряженной батарее машина может проехать до 463 км. Интерьер автомобиля характеризуется роскошностью и практичностью, а значит прослужит владельцу долгие годы.

KIA e-Niro

В продажу выпущено два варианта данного электрокара. В первом установлена батарея на 64 кВт/ч, обеспечивающая запас хода 385 км, а второй экземпляр авто оснащен АКБ всего на 39,2 кВт/г, однако на полностью заряженной батарее можно проехать целых 240 км. Зарядное устройство имеет мощность 100 кВт и способно зарядить батарею до 80% за 54 минуты.

Tesla Model S Plaid

Без Тесли в даній рубриці можна було обійтися. Запас ходу такої машини дорівнює 840 км, а максимальна швидкість цілих 320 км. Одночасно з цим, машина може бути відмінним сімейним другом, що пояснюється наявністю повноцінних пасажирських місць і великого багажника. У підсумку на такому автомобілі можна без проблем відправитися з родиною в далеку подорож. Тим більше цьому сприяє не тільки місткість машини, а й досить великий запас ходу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!