Седан Renault Logan увійшов в рейтинг ненадійних автомобілів з пробігом

0
113

Так, серед семимісних кросоверів недовіру викликають британський Land Rover Discovery з дизельним мотором і баварський BMW X7 у виконанні M50i. У сегменті седанів E-класу частіше ламаються BMW 5 серії (двигун N63), Jaguar XE, Jaguar XF.

Дозволено Заборонено преміальний сегмент, седани D класу – Hyundai Sonata (2,0 і 2,4 двигуни), Kia Optima (2,0 і 2,4), Ford Mondeo (мотор EcoBoost). У кроссоверах C-сегмента в антирейтинг потрапили корейські KIA Sportage (2,0 і 2,4) і Hyundai Tucson (2,0 і 2,4), а також німецький Volkswagen Tiguan (суха 7-DSG в ранніх версіях).

Що дивно, в розділі «легкові авто з ціною до 500 тисяч гривень» виявився надміцний Renault Logan (КПП DP2). Пару йому склали такі ж здавалося б надійні Renault Sandero (DP2) і Renault Duster (DP2). Крім того, були відзначені Citroen c КПП AL4, Peugeot з КПП AL4 і Ford з EcoBoost двигуном і Powershift коробкою.

Як видно, не всі ці моделі поголовно ламаються, це стосується тільки окремих агрегатів. Наприклад, Renault Logan на “механіці” відмінний вибір, але з DP2 він може завдати клопоту. І так з багатьма автомобілями, які просто свого часу отримали не найкращі агрегати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!