Автомобілі Chevrolet Bolt опинилися поза законом

Проблема з акумуляторами GM, яка обійшлася концерну в 1,8 мільярда доларів і стосується всіх Chevrolet Bolt EV і Chevrolet Bolt EUV, здається, посилюється.

0
166

Відсутність акумуляторних модулів, які не мають дефектів, спонукало GM припинити виробництво обох моделей. Тим часом, нещодавно загорілася і інша модель – Chevrolet Bolt EV 2017 року, що може бути пов’язано з проблемою в акумуляторі.

Зовсім недавно користувач Reddit scarls13 опублікував фотографію з табличкою про заборону електромобілів Chevrolet Bolt на відкритій парковці в Сан-Франциско. Це може бути тільки один випадок, але хто знає – може бути, ми побачимо більше таких табличок, в залежності від того, як буде розвиватися відгук.

Раніше концерн General Motors оголосив про відкликання великої кількості примірників Chevrolet Bolt. Причина відкликання – можлива відмова високовольтних акумуляторних модулів електромобіля. У разі зарядки акумулятора до повної або близькою до нього ємності може призвести до займання. На усунення проблеми підуть роки, а то й місяці, особливо якщо GM виділить частину акумуляторів для виробництва нових автомобілів. Додатково до всього йде фізична операція по заміні в дилерських центрах.

Щоб знизити ймовірність загоряння, власників Bolt просять не заряджати більше 90% стану заряду або розряджати менше приблизно 113 км від залишився діапазону (що близько до 30% SOC). Причому поки що автомобілі рекомендується зберігати зовні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!