У мережі показали перші зображення нового кросовера BMW X8

0
1065

Компанія BMW незабаром випустить новий купеподібний кросовер X8. Поки офіційних зображень майбутньої новинки немає. Використовую шпигунські знімки автомобіля, незалежні дизайнери порталу «auto.mail.ru» припустили, як може виглядати BMW X8.

Про створення найдорожчого кросовера BMW під заводським індексом G09 німецький автовиробник заговорив ще кілька років тому. Новинку планували зробити строго чотиримісній, а також більш розкішною і стильною, ніж взятий за основу актуальний флагман X7 . Конкурувати новий X8 повинен з Mercedes-Benz GLS , Audi Q8 і Range Rover.

Судячи з рендерних зображень, передня частина нового BMW X8 буде виконана в стилі нинішніх флагманів баварської марки – кросовера X7 і седана 7-серії. Можна побачити такі ж великі «ніздрі» решітки радіатора, а також двоповерхову «примружені» світлодіодну головну оптику.

При цьому варто зауважити, що у новачка не буде такого ж похилого даху з задніми дверцями, як у X6 . В цьому випадку німці зроблять все кілька монументальніше і солідніше. Зокрема, зміниться форма бічного скління, а над задніми арками з’явиться виштамповка для візуальної гри м’язами.

Ліхтарі стануть тоншими і витягнуться в напрямку шильдіка марки на дверцятах багажника. Також дизайнери перекроять задній бампер, надавши йому більш агресивний вигляд за допомогою дифузора незвичайної форми. Про лінійці моторів майбутнього X8 говорити поки рано. Можна лише припустити, що новинка отримає аналогічні BMW X7 силові установки і, ймовірно, більш спортивні налаштування шасі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!