Dacia не буде оснащувати свої моделі дорогими опціями

0
153

В майбутньому моделі румунського бренду Dacia не отримають складних систем допомоги водієві, а також інших сучасних опцій. За словами продуктового директора Андреа Гвінеї, клієнти марки поки не готові доплачувати за них. При цьому автомобілі бренду Dacia продовжать залишатися сучасними, пише видання Autocar.

Топ-менеджер марки Dacia зазначила, що їхні клієнти цінують стиль, тому румунські машини перестали бути нудними. Нові опції і технології на моделях з’являються лише в тому випадку, якщо вони гарантовано необхідні потенційним власникам. У той же час компанія Dacia не може ігнорувати вимоги законодавства, тому прогрес у розвитку машин неминучий. Але і він йде виключно щодо раціонального шляху.

Так, гібрида досить дороги, тому такої модифікації у нового універсала Dacia Jogger не планується, а звичайний гібридний варіант з’явиться пізніше. Чи не буде у моделі Jogger і системи повного приводу.

Що стосується безпеки, то зазначається, що моделі Dacia з кожним роком все краще захищають водія, а також пасажирів. Однак для отримання рейтингу EuroNCAP з великою кількістю зірок необхідні численні і складні технології активної безпеки, які сильно підвищать вартість машини.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!