Новий електрокроссовер Renault Megane показали до прем’єри

0
465

У Мережі раніше офіційного дебюту з’явилися зображення серійного електричного кросовера Renault Megane E-Tech.

Електрокар Megane E-Tech стане первістком компанії Renault з архітектурою салону нового типу: перед водієм буде знаходитися кермо оригінальної форми, гігантський широкоформатний екран віртуальної «приборки». При цьому інформаційно-розважальним комплексом можна буде управляти через тачскрін або сенсорними клавішами, розташованими на кермі.

Без традиційних кнопок у нового Renault Megane E-Tech також не обійшлося: «гойдалка» можна буде режими роботи кліматичної установки і відрегулювати температуру. Крім цього, праворуч від керма знаходяться три масивних перемикача: на один з них поклали функцію вибору їздових режимів, і в цьому Megane E-Tech схожий на американські машини або моделі Mercedes-Benz.

При цьому здивувати екстер’єром у марки Renault не вийшло: новий Megane E-Tech ідентичний прототипу 3-місячної давності. Характерною оптикою новинка нагадує паливні версії Megane , а чорна окантовка кузова націлена на те, щоб візуально наблизити автомобіля до кросоверів.

Відомо, що Renault Megane E-Tech розділить архітектуру CMF-EV з моделлю Nissan Ariya, але наявність двомоторної силової установки поки знаходиться під питанням. Зате, за попередніми даними, запасу ходу на одній зарядці вистачить на 470 км (з батареєю ємністю 60 кіловат-годин), хоча базова модифікація новинки з акумулятором на 40 кіловат-годин виявиться менш «далекобійної».

Всі інші подробиці про новий Renault Megane E-Tech стануть відомі 6 вересня. Продажі новинки на європейському ринку повинні стартувати в 2022 році, причому електрокар не замінить паливні хетчбеки і універсали з лінійки Megane, а доповнить це сімейство.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!