Компанія Genesis представила свій перший електрокар

0
64

Бренд Genesis представив свій перший преміальний електромобіль – GV60.

Новинка отримала фірмову головну оптику Quad Lamps , яка підкреслює вигляд GV60. На кузові GV60 практично немає виштамповок і рельєфних елементів боковин. При цьому потужні колісні арки підкреслюють атлетизм моделі, повідомляє прес-служба Genesis . Купеподібний кросовер має вибагливий силует із заднім спойлером і довгою колісною базою з короткими свесамі, який створює спортивний вигляд.

Ще однією унікальною рисою дизайну нового GV60 є характерний хромований молдинг DLO, що проходить по верхній кромці лобового скла і спрямовується до заднього спойлеру.

Одним з найбільш примітних елементів системи управління автомобілем є селектор передач у вигляді кристалічної сфери Crystal sphere з лазерним гравіюванням та замовною атмосферної підсвічуванням. Декоративний елемент необхідний для забезпечення безпеки, адже він показує чи включений автомобіль. Для електрокара, в якому основний індикацією руху є невеликі значки на екрані, дана функція вкрай важлива. Під час зарядки автомобіля селектор коробки передач Неможливо змінити формат руху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!