Представлений електромобіль Chery QQ Sport із запасом ходу до 200 км

Chery QQ Sport має нові бампери і обважування, чорні фари, а також агресивне забарвлення кузова з домінуванням чорного кольору

0
744

В кінці цього тижня стартувала Міжнародна виставка автомобілів і аксесуарів (Motor Show Chengdu 2021) в Ченду, Китай, де компанія Chery представила електромобіль Chery QQ Sport.

Нагадаємо, на цьому тижні в Китаї в продаж надійшов новий електромобіль Chery QQ Ice Cream , який пропонується за ціною від 4 600 доларів. Chery QQ Sport явно побудований на базі Chery QQ Ice Cream з новими декоративними елементами.

Chery QQ Sport має нові бампери і обважування, чорні фари, а також агресивне забарвлення кузова з домінуванням чорного кольору. Також була показана ще одна, явно жіноча версія, кольори якої – рожевий і білий – говорять самі за себе.

Габарити Chery QQ Ice Cream становлять 2980 х 1496 х 1 637 мм при колісній базі 1960 мм і спорядженої масі 743 кг. Салон вміщає чотирьох дорослих. Потужність електромотора складає 27 к.с., автомобіль може розганятися до 100 км / год і проїжджати без підзарядки до 200 км.

Поки що компанія нічого не говорила про плани по випуску нових машин за межами Китаю, проте, швидше за все, це питання часу, так як автомобілі Chery користуються великим попитом у багатьох країнах світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!