Представлений Chery QQ третього покоління

0
135

У Китаї дебютував Chery QQ третьої генерації, і він повністю змінив концепцію, в порівнянні зі своїми попередниками.

Тепер новий Chery QQ – це не 5-дверний хетчбек класу A + , а 3-дверний мікрокар на повністю електричній тязі. Подібні автомобілі набирають популярність на китайському ринку, а представлена в 2020 році модель Wuling Mini EV і зовсім стала бестселером серед електрокарів. З нею то і буде змагатися на ринку Китаю новий хетчбек Chery QQ .

По довжині (2980 мм) і висоті (1 637 мм) новий Chery QQ перевершує Smart fortwo , але значно поступається йому в ширині: 1 496 мм ( Smart майже на 170 мм ширше). Колісна база новинки становить 1960 мм. Фари і задні ліхтарі нового Chery QQ виконані в єдиному дизайні зі стилізованими «підковами», а зарядний роз’єм знаходиться під емблемою на носі. Для електрокара обіцяна широка палітра пастельних відтінків кузова.

Заявлено, що новий Chery QQ має електродвигун потужністю 27 к.с. і бюджетний літій-залізо-фосфатний акумулятор. Але інші характеристики, а також зображення інтер’єру автомобіля ще не оприлюднені. Відомо лише, що QQ стане першою моделлю, яка підключена до екосистемі Chery iCar . Повноцінний дебют машини повинен відбутися найближчим часом, адже старт продажів запланований вже на четвертий квартал 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!