Jeep представив новий семимісний позашляховик Commander

0
388

Перша партія нового 7-місцевого позашляховика на базі Compass для ринку Бразилії буде складатися всього з 500 машин. Бренд підтверджує дві силові установки.

Очікування виходу нового Jeep Commander закінчилося. Stellantis підтвердив, що почне приймати заявки на новий 7-місцевий позашляховик на базі Compass з 10 ранку 26 серпня. Протягом цього періоду буде запропоновано 500 одиниць, які будуть поставлятися на особливих умовах, говориться в прес-релізі, який опинився у розпорядженні видання UaMotors.

Щоб забронювати новий Jeep Commander, зацікавленим особам необхідно буде зайти на спеціальний сайт. Сума в розмірі 5000 реалів або близько 30 000 грн. буде стягуватися за замовлення, який також може бути виконаний через дилерську мережу Jeep. Після оплати депозиту покупець отримає електронного листа з підтвердженням замовлення й, якщо він скоїв попередню покупку в Інтернеті, йому буде запропоновано піти в магазин, щоб завершити покупку.

Ще одна важлива інформація про Jeep Commander, яка прийшла з оголошенням про старт попередніх замовлень, – це технічні характеристики. Як і Compass, на базі якого він створений, новий 7-місцевий позашляховик компанії буде оснащений бензиновим або турбодизельним двигунами, а також запропонує як передньо-, так і повнопривідну версії.

Таким чином, під капотом може з’явитися бензиновий 1.3 turbo flex і дизельний 2,0-літровий турбоагрегат, ймовірно, зі спеціальною налаштуванням для більшої моделі. Відповідно, трансмісія повинна бути 6-ступінчастою механічною або 9-ступінчастою автоматичною. Модель також оснащується електронним стоянковим гальмом, асистентом спуску, перемикачами режимів руху і функцій 4WD Low і 4WD Lock.

До перших проданим екземплярів буде поставлятися «вітальний набір», що складається з шкіряного чемодана з логотипом і назвою моделі, а також комплекту Труссо (обов’язково з гігієнічними продуктами Jeep).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!